PAQUETE
Especial Golf
a su medida
adults

Entorn

L’hotel està situat a la costa nord-est de Mallorca, a deu minuts de Canyamel, a tres minuts de la platja i només a 10 km de distància d’Artà i de Capdepera, poblacions de valor històric que ofereixen totes les infraestructures necessàries. Els centres turístics de Cala Millor i de Cala Rajada, amb bones infraestructures, botigues, restaurants i vida nocturna, estan a només 15 km de distància. En un radi d’entre 3 i 8 km hi ha quatre dels millors camps de golf de Mallorca (Canyamel, Capdepera, Pula, Costa de los Pinos), així com instal·lacions de pistes de tennis a Canyamel. El Camp de Golf de Canyamel, dissenyat per José Gancedo, ofereix 18 forats i un par 73, i és a només 3 km de distància.

Algunes distàncies en quilòmetres:
Mar 0 m
Platja 300 m
Camp de golf 2 km
Port esportiu de Cala Rajada 10 km
Parada d’autobús 500 m

Llocs d’interès cultural que cal visitar als voltants de Can Simoneta:
1-Visites a les explotacions agrícoles i ramaderes pròpies de la finca Torre de Canyamel.
2-Visites culturals a Canyamel: torre fortificada de Canyamel, les famoses coves d’Artà, els poblats prehistòrics i els talaiots de ses Païsses i es Claper des Gegant.
3-Visites als històrics pobles d’Artà, amb la seva destacada església i el santuari de Sant Salvador, i de Capdepera, amb el seu castell. A més, un dia a la setmana s’hi celebren mercats típics de poble.
4-Autosafari a Sa Coma.

© 2011 Hotel Can Simoneta
Carretera Artà-Canyamel Km 8. Finca Torre Canyamel · 07580 Capdepera. Mallorca
T. 0034 971 81 61 10 · F. 0034 971 81 61 11 info@cansimoneta.com

Profesionals

El tempsWebsite Security Test
Traveller Made Hotel Partner